ЗА МЕН

Моята история

Моето име е Слави Месов. Реден 1990 г. и живущ в малък град в югозападна България, гр. Гоце Делчев. Образование – средно. Към този момент не женен, но живущ с моята любима и в очакване на момиченце.
Моят трудов стаж започва през далечната 2010г., когато бях на 20 години. След като не успях да завърша висше образование (не защото съм глупав, а защото не виждах смисъл от висше образование, но това е друга тема) започнах да работя! Първата ми работа бе като търговски представител на топ бранд в сферата на безалкохолните напитки. След 3 години пътищата ни се разделиха, като причината за това бе предложение за работа от друга компания, по онова време номер едно в света на производството на бира. 

Но въпрехи хубавите и високо платени работи, които съм работел, аз от малък имам имах желание да развия нещо собствено. Още на 18 години взех 25 хиляди лева заем от близък роднина, които инвестирах в компютърна игрална зала. Тя имаше доста голям успех, до момента, в който всеки се здоби с компютър в къщи. За моя радост бях изкарал достатъчно пари да възтановя заема и да останат пари за мен, за да мога да инвестирам в следващият ми проект. Това бе стартирането на онлайн бизнес. Доста доходоносен, но ми отнемаше прекалено много време, а аз тогава работех все още като търговски представител.

Въпреки няколкото успешни бизнеса, които имах, от конвенционалния бизнес аз научих няколко урока. Трябват ти пари за да изкарваш пари. С инвестираните от мен 20-30 хиляди лева, аз успявах да изкарвам не повече от 1-2 хиляди на месец. За голямо съжеление не успях да взема голям заем (200-300 хиляди) които пари да инвестирам в нещо от което да печеля достатъчно, а пък и може би това е било голяма хапка за мен по онова време! Много ми бе трудно да комбинирам всекидневната ми работа като наемник в часна фирма и бизнеса ми. Най-важен урок бе този, че нормалния бизнес изисква тотална всеотдаденост. Дори да имах няколко десетки или стотици хиляди лева, които да инвестирам в супер успешен бизнес, той нямаше да съществува без мен. Ако ме нямаше за един месец, примерно отида на почивка или се разболея, когато се върна има голям шанс бизнеса ми вече да го няма. Също така, не е тайна, че повечето собственици на бизнес са всичко, работници, счетоводители, адвокати. Те не знаят какво е това почивка.

Точно тези неща ме накараха да се замисля за нещо. Дали пък няма бизнес, който да ти дава възможност за голяма печалба с много малка, или никаква инвестиция и ако има някакъв период, който те възпрепятства от това да работиш, то дохода ми ако не се задъжи същия, то поне да не се срине до нулата.. И тогава започнах да търся! 

И както хората са казали, който търси – намира. Мой приятел ме запозна с една фирма, но не тя бе важна, а индустрията. Мрежов маркетинг!

 Винаги съм бил отворен за всякакви предложения и препоръки. Думите “мрежов маркетинг” всяват страх и неяснота в много от вас, но за мен бе поредното предизвикателство, което да проуча. След изчитането на малко литература по темата, достигнах до следните изводи: това е сфера в която мога да инвестирам много малко пари, нещо от порядъка на от 0 до 100-300 лева (не е като 30 или 300 хиляди), дава ми потенциала да печеля доста добре, като същевременно имам много свободно време, което да отделя на семейството и приятелите си, както и за почивки. Единственото нещо, което бе необходимо да успея в този бизнес бе, да получа нови знания, да развия нови умения и в самото начало да работя здраво. Мрежовия маркетинг е като да буташ кола по хълм, трудно е докато избуташ колата до върха на хълма, но след като я спуснеш тя се движи по инерция. 

От 2018 г., моята работа, е предприемач в мрежовия маркетинг. Това, което работата ми дава е много повече свободно време отколкото съм мечтал да имам, достатъчно висок доход за моето семейство и възможността да предложа на други хора да имат същото като мен! 

Слави Месов

КАК МОГА ДА ТИ ПОМОГНА

Моята мисия е да ти помогна да станеш професионалист в мрежовият маркетинг!

Моята цел не е просто да ви запиша в бизнеса, а да ви доведа до реални резултати.

Плана ми за вас е, до 6 месеца след започването ви, вие да имате доход от 1500 лв. на месец и след още 2 месеца да сте получили първият си еднократен бонус от 2000 лв. След това, до края на първата година, дохода ви да е от 2000 лв. на месец, или най малкото да сте задържали дохода от 1500 лв., както и да получите следващият еднократен бонус от 2000 лв.

Като крайна равносметка, за 1 година това са 4000 лв. в кфалификационни бонуси за достигнано ниво, както и над 12-13000 лв. доход.

И най важното, всичко това е въжмозно без партньорството ви с мен да пречи на основната ви дейност.

Нужда от съвет?​

Пишете ми, като попълните контактната форма. Ще се опитам да помогна с каквото мога!

РАБОТИ С МЕН

Моята цел не е просто да те запиша в бизнеса, а да те доведа до реални резултати!